Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
XP katkılarınızın ödülü, hatalarınızın eleştirisidir.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sistem Tanıtım Kitapçığı - Destekleşme  (Okunma Sayısı 354 defa)
Jebeddo
Jebeddo
Majesty
Chosen One

XP: 233

www.frptr.org

« : 21 Ekim, 2009 - 15:39 »

Sevgili FrpTR.Org Şehri Sakinleri;

10-11 Ekim'de yapılan AnkaCON güzel bir hayıra vesile oldu...
FrpTr.Org yönetimi adına bendeniz H.Evren "Jebeddo" Çokçetin, RPCraft Adına Melih "Calengil" Demir oturduk uzun uzadıya konuştuk.

Her iki siteninde ülkemizde FRP'nin ve RYO'nın gelişimi için çalışmakta olduğu ortak paydasında buluştuktan sonra; ileride daha da hayırlı sonuçlara vesile olması umuduyla bir karşılıklı destek, işbirliği ve yardımlaşma mutabakatına vardık.

Bu vesileyle her iki tarafta sitelerinin ihtiyaç duyduğu herhangi bir konuda eğer imkanları ve/veya yeterlilikleri varsa, karşılıklı olarak peyderpey yardımcı olmaktan çekinmeyecektir. Her iki tarafında ilgili ve yetkili mercileri ve kişileri bu yardımlaşmaların konularını belirlemekte ve haberleşerek ilerlemektedir.

Bizden RPCraft'a yapabileceğimiz ilk ve belki de uzun soluklu ve kapsamlı olacak ilk destek konusu olarak bu konuyu açıyoruz.
Gerekli ve detaylı bilgiyi birazdan bu konuda Melih "Calengil" Demir sizlere açıklayacaktır.
İlerleyen süreçte de bu konu ile ilgili olarak bu konu üzerinden irtibatta olmaya devam edecektir.

Saygılarımla, Bilgilerinize Arz Ederim...
FrpTR.Org Yönetim Kurulu Adına
Admin Jebeddo

Geleceği görüp de değiştirememenin acısını bilir misiniz?

A thin and keen blade lies between good and evil named justice...
hikayeci
Can Sungur
Citizen
**

XP: 10

« Yanıtla #1 : 21 Ekim, 2009 - 15:52 »

Güzel? Biz nasıl dahil olacağız peki? Smiley

"Come in my cave and I'll burn your heart away..."
calengil
Yavaş Çita
Member

XP: 35

Kurtlarla Dans Eden Adam

« Yanıtla #2 : 21 Ekim, 2009 - 15:55 »

Selamlar,

Frptr.org'un Sistemler bölümüne göndermiş olduğum, Sistem Tanıtım Kitapçığını inceleyen arkadaşlar olmuş olabilir aranızda. Şu an için, fantastik rol oyunlarının yalnızca Dnd olmadığını göstermek ve insanlara daha farklı oyunları tanıtmak amacıyla, çeşitli sistemlerin tanıtımlarını "Sistem Tanıtım Kitapçığı" adında bir kitapçıklar serisinde tanıtmaya çalışıyoruz. Ne kadar başarılı olduk bilemiyorum lakin şu ana kadar aldığımız tepkiler olumluydu.  Smiley

İlki geçenlerde çıkan bu kitapçığın devamı olarak, kitapçık başı 8 tanıtım olmak üzere, iki kitapçık daha çıkarmak niyetindeyiz. Frptr.org üyeleri olarak sizlerin, World of Darkness üzerine daha fazla yoğunlaştığınızı bildiğimden, yaptığımız bu çalışmaya yardımcı olmayı düşünen arkadaşlar olursa; Bu başlık altından belirtirlerse sevinirim.

Sizden isteyebileceğimiz tanıtımlar arasında;

White Wolf'un; Mage, Exalted, Demon vs gibi sistemleri tanıtılabilir. Şu an için RpCraft sakinlerinden Geist'i tanıtan bir kişi var ve Changelings'i tanıtmayı düşünen biri olduğu için onu da esgeçebiliriz. Keza, kimlerin hangi işi alacaklarını buradan belirtirsem daha iyi olur diye düşünüyorum. Daha sonradan, iki kişi aynı tanıtımı yaparsa, sorun çıkabilir. Smiley

Bu gibi tanıtımları yapacak olan arkadaşlar, buradan belirtirlerse sevinirim. Tanıtımın formatı, ilk Sistem tanıtım Kitapçığında olduğu gibi olacaktır. Tanıtımın ne şekilde olacağını düşünenler için bu kitapçık iyi bir referans olabilir. Bu arada, tanıtımların minimum 600, maksimum 1000 kelime olmasını planlamaktayız.

İlerleyen dönemlerde daha iyi işler yapacağımzı düşünerek, göstermiş olduğunuz destek için teşekkür ediyorum. Smiley

Mesajlar Birleştirildi: 21 Ekim, 2009 - 15:56

Ehehe, biraz gecikti sanırım. Veyahut sen hızlı davrandım. Gerekli açıklamaları yukarıdaki mesajımda belirttim. Katılmak isteyenler ve "Ben şu sistemi tanıtabilirim." diyen arkadaşlar varsa eğer, bireysel olarakta msn veyahut çeşitli özel iletişimi sağlayabileceğimiz şekilde görüşebiliriz. Smiley

Wolves are always alone..
Jebeddo
Jebeddo
Majesty
Chosen One

XP: 233

www.frptr.org

« Yanıtla #3 : 21 Ekim, 2009 - 16:06 »

Ehehe, biraz gecikti sanırım. Veyahut sen hızlı davrandım. Gerekli açıklamaları yukarıdaki mesajımda belirttim. Katılmak isteyenler ve "Ben şu sistemi tanıtabilirim." diyen arkadaşlar varsa eğer, bireysel olarakta msn veyahut çeşitli özel iletişimi sağlayabileceğimiz şekilde görüşebiliriz. Smiley
Tabi özel iletişimin yanı sıra buradan da belirtirlerse, önceden ilgili konuda tanıtım yapacak kişiler ve aynı tanıtım yapmak isteyecek sonradan gelen kişiler veya birbirinizden haberdar olmanız açısından bu başlık altındanda bildirmeniz oldukça yararlı ve uygun olacaktır.

Geleceği görüp de değiştirememenin acısını bilir misiniz?

A thin and keen blade lies between good and evil named justice...
calengil
Yavaş Çita
Member

Kurtlarla Dans Eden Adam

« Yanıtla #4 : 21 Ekim, 2009 - 16:14 »

Tabi ki Evren Abi, ilk önce buradan belirtirse arkadaşlar daha iyi olur. Burada tanıtılacakları sistemleri kontrol ederiz, duruma göre; "Tanıtıldı, Seçildi ya da Tanıtılabilir." Diye bildiririz bir şekilde. Hatta ilerleyen dönemlerde buraya, tanıtılan ya da tanıtılmak için seçilen sistemlerin bir listesini koymayı planlıyorum. Bu sayede çok daha rahat olabilir.  Wink

Eğer, kişinin tanıtmak istemediği sistem tanıtılmamış ya da birisi tanıtmak için seçmemişse, o zaman özel iletişime geçebiliriz.

hikayeci
Can Sungur
Citizen
**

XP: 10

« Yanıtla #5 : 21 Ekim, 2009 - 16:37 »

Ben frptr.org'da Pathfinder hakkında yazılar yazmaya başlayacağım. Aktarabiliriz RPCraft'a da... Orada da minik minik birşeyler yazıyordum...

Ama buranın arkaplanı daha koyu.  Cool

"Come in my cave and I'll burn your heart away..."
calengil
Yavaş Çita
Member

Kurtlarla Dans Eden Adam

« Yanıtla #6 : 23 Ekim, 2009 - 23:29 »

Yeniden selamlar,

Biraz geç olduğu için özür dilerim, lakin yetiştirilmesi gereken bazı işler olduğu için ancak açabildim. Frptr.Org olarak düzenlenecek işler için, Frptr.Org'un kendi adına taleplerini bildirmesi adına RpCraft'ın "Duyurular" bölümüne bir başlık açılmıştır.

Bu başlık altından, yapabileceğimiz bir şeyler varsa bildirebilirsiniz.

Türklider
Darkness
Adept

XP: 14

Kişisel

« Yanıtla #7 : 25 Ekim, 2009 - 07:18 »

Ben frptr.org'da Pathfinder hakkında yazılar yazmaya başlayacağım. Aktarabiliriz RPCraft'a da... Orada da minik minik birşeyler yazıyordum...

Ama buranın arkaplanı daha koyu.  Cool
Aslına bakarsan kitapçığa uygun formata getirebilirsen mükemmel olur. İşte 600 ile 1000 kelime arasında filan oluyor yanlış bilmiyorsam. Filan falan öyle bişiler tam bilemedim şimdi, occultsearcher ozana sorsan misal iyi olabilir. Cheesy

Saygılarımla...

Buradayım.

NOT:Aksini belirtmediğim sürece FRP ile ilgili konuşmalarım D&D ile ilgilidir
Faith is purest when it is unquestioning
An open mind is a fortress with its gates unbarred and unguarded.
occultsearcher
En Büyük Asker
Yazar
Chosen One
*

XP: 830

Ludo ergo sum...

« Yanıtla #8 : 25 Ekim, 2009 - 12:42 »

Sormadan söyleyeyim: Evet, 600-1000 kelime arası.
Ama yanlış hatırlamıyorsam Pathfinder'ı yazmak için Serkan Abi, Selçuk Abi'yle konuşmuştu...

Maltepe Askeri Lisesi - Narlıdere, İzmir
calengil
Yavaş Çita
Member

Kurtlarla Dans Eden Adam

« Yanıtla #9 : 29 Kasım, 2009 - 22:59 »

Yeniden selamlar dostlar...

Daha önceden hazırlamış olduğumuz Sistem Tanıtım Kitapçığı'nın (STK) ikincisi ile karşınızdayız. Evet, hepimiz. Üstelik, bu kez daha geniş bir kadro, daha iyi bir görsel ile birlikte hemde.

Bir önceki sistem tanıtım kitapçığındaki yazıların üzerine eklenerek, devam eden sistem tanıtım kitapçığını sizlere sunmaktan gurur duyuyorum.

http://www.rpcraft.net/RPCraft_STK_v2.pdf

Dipnot: Ayrıca, Frptr.org'tan hikayeci'ye kitapçığa yaptığı katkıdan ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum. =)

calengil
Yavaş Çita
Member

Kurtlarla Dans Eden Adam

« Yanıtla #10 : 21 Ocak, 2010 - 23:34 »

www.rpcraft.net/download

Dostlar, artık bir download sayfamız var ve STK 3'ü çıkarabildik sonunda! Okuyup, inceleyin, yorum edin, yararlanın istedik =)

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: