Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Yarışmalarımız bölümünde fikirlerinizi yarıştırabilir, yarışan fikirlere alkış tutabilirsiniz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Forumun Xp sistemi  (Okunma Sayısı 400 defa)
Alastair
Guido Deniz Fromm
Commoner
*

XP: 8

« : 20 Ekim, 2009 - 11:43 »

Yukarıdaki küçük yardım yazılarından birinde "50 mesaj yazan kişi xp sisteminden faydalanacaktır" diyor. Yardım konularında ve aramada bununla ilgili bir bilgi bulamadım bu konu hakkında birisi beni aydınlatabilirse sevinirim.

Merrysue'lar koşar ve koşar.
Drannon
The Wise Ass
Baron
Master

XP: 70

Beton dünyadan çıkan bitkiyim ben

« Yanıtla #1 : 20 Ekim, 2009 - 11:45 »

Xp sistemine girebilmen için yani birine xp verebilmen veya düşürebilmen için öncelikle en az 50 mesaj atmış olman gerekiyor. Basit birşey.

We do not have to visit a madhouse to find disordered minds; our planet is the mental institution of the universe

Jebeddo
Jebeddo
Majesty
Chosen One

XP: 233

www.frptr.org

« Yanıtla #2 : 20 Ekim, 2009 - 12:07 »

XP sistemi site içerisinde, insanların çaba/emek ve katkılarını takdir ettiğin, aynı şekilde de bunların tersi durumları da negatif yönde takdir edip bir nevi eleştirdiğin bir sistemdir...

Msjlarında solda yazan XP: XX ibaresi ne kadar XP'in olduğunu gösterir.
Sitemiz üyelerinin geneli bu mesajın ilk cümlesinde ki kriterlere göre davransa da, arada istisna kişiler çıkmaktadır. Ancak XP sisteminin kötüye kullanılmaması amaçlı olarak YK kontrol, düzenleme ve uyarma yetkilerine sahiptir.

Not: Sanırım bu güzel ve açıklayıcı bir yardım/kural konusu oldu, bunu biraz daha düzenleyip taşısak mı kurallara :/

Geleceği görüp de değiştirememenin acısını bilir misiniz?

A thin and keen blade lies between good and evil named justice...
Jake Argent
Jake
Majesty
Chosen One

XP: 524

Müjdeci

« Yanıtla #3 : 20 Ekim, 2009 - 13:32 »

Not: Sanırım bu güzel ve açıklayıcı bir yardım/kural konusu oldu, bunu biraz daha düzenleyip taşısak mı kurallara :/

Olabiler.

I swear by my life, and my love of it, that I will never live for the sake of another man, nor ask another man to live for mine.
Razalus
Axis the Stormguard
Lord
Grand Master
**

XP: 540

Shinigami Sama says eh?

« Yanıtla #4 : 20 Ekim, 2009 - 17:54 »

İnsanlar hoşlandıkları ayzılara +Xp verir begenmedikleri laflarada - Xp verir bi nevi teşvik primigibibişey ^^ 50mesaj ve üzeri olanlar artık ortamı çözmüş olduklarından bu hakka sahip oluyor  mrgrin

(PS: o iş için50 mesaj minimum'u oldugunu yeni öğrendim yahu ben)
(PS: allah belanı vermesin bi de Baron (GMod) olacan XD
sistem ilk çıktıgında ben zaten 50+ mesajdım hehe
« Son Düzenleme: 21 Ekim, 2009 - 18:06 Gönderen: Razalus » Logged

hikayeci
Can Sungur
Citizen
**

XP: 10

« Yanıtla #5 : 21 Ekim, 2009 - 14:52 »

"Emeğe saygı +rep" "Terazi" sistemi yani  Cool

"Come in my cave and I'll burn your heart away..."
Alferdes
Seer of Visions
Lord
Master
**

XP: 135

Stalking in the light of the day

« Yanıtla #6 : 23 Ekim, 2009 - 23:40 »

"Emeğe saygı +rep" "Terazi" sistemi yani  Cool
Benzer... Daha bir oturaklı falan gibi kullanılmasını teşvik etmekteyiz esasında, misal şahsen emeğe saygı lafına, konseptine nasıl ayarım belli değil. İyi iş yaptıkça, hakedildikçe artıverir o. Gereğinden fazla da düşmez asla. Yönetim bu işi sıkı takip eder, her türlü kötüye kullanımı engeller.

aşk, küçücük bir kelime. o yüzden taşırıyor kendini kendinden, hiçbir yere sığamıyor, olanı olmaz, olmazı olur gibi gösteriyor. yüklendiği anlama yetmiyor kalıbı, hep üzüyor yakaladığını.

ぶれ  ぶれ  ぶれ  ぶれ
(bure bure bure bure)
eheloy evet...
Raistlin
Raistlin
Majesty
Chosen One

XP: 1031

Tek Emre Efendi

« Yanıtla #7 : 2 Kasım, 2009 - 01:57 »

"Emeğe saygı +rep" "Terazi" sistemi yani  Cool
Benzer... Daha bir oturaklı falan gibi kullanılmasını teşvik etmekteyiz esasında, misal şahsen emeğe saygı lafına, konseptine nasıl ayarım belli değil. İyi iş yaptıkça, hakedildikçe artıverir o. Gereğinden fazla da düşmez asla. Yönetim bu işi sıkı takip eder, her türlü kötüye kullanımı engeller.

cunku yonetim kimin kime ne kadar xp verdiğini takip eder, icabında kısar, yuceltir.

ayrıca site icinde kullanıcı tarafından siteye yapılan katkılar, yazılar, destekler yonetim tarafından oy birliği ile bir XP verildiği gibi (kullanıcının bundan haberi olmaz)
site aksine giden, kullanıcılara rahatsızlık veren, uslubu bozuk, terbiyesiz arsız arkadaslar da, yonetim tarafından oy birliği ile once uyarılıp ardından sutlanarak 90'a gol atılır, attırılır.

-20 XP ye gelen kullanıcı 1 ay boyunca, düşünüp taşınıp, birazda kaşınması için siteden IP Ban ve NickBan yer. Kendisine Afiyet Olur.

bilgilerinize.

Kılıç ateşten geçmelidir. Yoksa kırılır...

-Ruh Döveni-
Jebeddo
Jebeddo
Majesty
Chosen One

XP: 233

www.frptr.org

« Yanıtla #8 : 2 Kasım, 2009 - 19:10 »

Hmmm, aslında birisi bunu güzel ve kural metni olacak bir dille derlese toplasa da bunu da kurallarımıza felan eklesek...

Geleceği görüp de değiştirememenin acısını bilir misiniz?

A thin and keen blade lies between good and evil named justice...
Nesh
Peasant

XP: 0

Güç Ve Onur!

« Yanıtla #9 : 3 Mayıs, 2010 - 11:25 »

Galiba mesaj gelerek xp alıyorsun!

Derfel: Yazım hatası düzelttim. Bir de mesaj gelinmez yazılır.
« Son Düzenleme: 3 Mayıs, 2010 - 12:53 Gönderen: Derfel » Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: