Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Yarışmalarımız bölümünde fikirlerinizi yarıştırabilir, yarışan fikirlere alkış tutabilirsiniz.

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: BilkentCon'09  (Okunma Sayısı 779 defa)
Tembelhayvan
Minister of Anormality
Baron
Chosen One

XP: 296

User unrelated...

« Yanıtla #30 : 17 Kasım, 2009 - 00:56 »

Evet ilk başta akşam eğlencesine karşı çıkıp başka yere kaçacak bir lobi oluştursakta...böyle oldu Cheesy Olsun genede eğlendik kendimizce aşağıda, joyda vs :p

Oyunlarım ilk gün munchkin masasında oğuz bi anda oyunuyorsunuz diyince başladı. Oradakileri kapıp başlattım.(zorla) oyunu %75'ini keserek oynattım ne yazıkki.
2. günde biraz garip bir lf partisine rağmen bence orta başarıda geçti. Oyunda belief hiç kullanılmadığından bende oyunu mundane yoldan bitirmeye gittim. İnnocence harcadılar bol bol ama. :p

Elinize sağlık tüm uğraşanlar Cheesy

Walk with me and see the world i see

A spaceship from another star.They ask me where all the people are.What can I tell them?
I tell them I'm the only one.There was a war but I must have won.
Please take me with you.

I cant have a battle of inteligence with someone unarmed

I shall become jigglypuffs eternal penis [
frontsideair
Shourisha
Commoner
*

XP: 3

Hebele!

« Yanıtla #31 : 20 Kasım, 2009 - 02:17 »

Benim için son derece güzel bir etkinlikti. ^^ Sınavlar ve saire derken az ama öz kişinin geldiği güzel bir şey oldu. İlk gün tüm oyuncuları zamanında gelmiş oyunumu İstanbul Efsaneleri'ne kaydırıp 8 kişilik bir oyun oynadık, ikinci gün de Tembelhayvan'ın LF oyununu baltaladık. =P Harbi belief nasıl kullanılıyordu ki?

Yemekler güzeldi. Akşam eğlencesi de, eh, sona doğru kimse kalmadığı için biz de grubu görmeden ayrıldık. Grubu görenlerin zaten Tibet'e kaçtığı gibi bir duyum aldım. =P

Daha ayrıntılı bir inceleme yapmak isterim web günlüğümde ama daha AnkaCon, iCON ve yıldızCON yazılarını yazmadım. XD Artık önümüzdeki aylarda inşallah...

Heyo!
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: